Interaktivni

Interaktivni

е бързо развиваща се иновативна рекламна агенция, която предлага проектиране, изграждане, позициониране на бизнеса както на българския така и на международния пазар.

Ние ще Ви помогнем за изграждането на вашия уеб сайт, за създаване на корпоративната Ви идентичност, SЕО оптимизация, цялостно изграждане на онлайн и офлайн маркетинг.

Доверете ни се, ние знаем как!

Свържи се с нас

Дигитален маркетинг

Бизнес без маркетинг е просто идея.

Съвременен бизнес без дигитален маркетинг е невъзможна мисия.

Дигиталният маркетинг сам по себе си, притежава широк набор от дигитални инструменти, всеки един от тях, с висок процент “обещана успеваемост”.

Истината обаче е, че маркетингов инструмент, който не следва дадена стратегия е просто оръжие, което стреля на посоки.

 

Ние, в рекламна агенция Interaktivni не обичаме да правим нещата на половина. Истински добрият маркетинг на една компания, има своята собствена

маркетингова стратегия.

Тя спомага всички “оръжия” да стрелят в синхрон и да Ви издигнат към сигурния успех!

 

Маркетирайте умно, с нас.

 

Ние ще планираме и създадем най-подходящата за Вашия бизнес маркетингова стратегия. Управлението на такава стратегия е сложен процес, който изисква непрестанно внимание към детайлите. Нека това не Ви плаши, защото Interaktivni ще го прави вместо Вас.

 

Реклама в социалните мрежи:

  • Facebook реклама;
  • Instagram реклама;
  • Twitter реклама;
  • LinkedIn реклама.

 

E-mail маркетинг

Чрез социалните мрежи и личното e-mail съобщение, бизнесът Ви си кореспондира с Вашите клиенти и бъдещи такива. Тези взаимоотношения, свързани с иновативни действия в социалните мрежи, помагат на бизнеса Ви да увеличи пазарния си дял, да подобри имиджа си и да увеличи продажбите.

 

Спестете време и се доверете на правилната дигитална рекламна агенция - ние знаем как да го направим!