Interaktivni

Interaktivni

е бързо развиваща се иновативна рекламна агенция, която предлага проектиране, изграждане, позициониране на бизнеса както на българския така и на международния пазар.

Ние ще Ви помогнем за изграждането на вашия уеб сайт, за създаване на корпоративната Ви идентичност, SЕО оптимизация, цялостно изграждане на онлайн и офлайн маркетинг.

Доверете ни се, ние знаем как!

Свържи се с нас

Изграждане на сайтове

Имате нужда от съвременен сайт?

Търсите помощ на правилното място!

 

Interaktivni ще изработи Вашия фирмен сайт, независимо дали се нуждаете от е-магазин, блог или лендинг страници.

Ние знаем, че Лицето на всяка фирма е нейният уебсайт. Това е причината да се стремим само и единствено към съвършенство с всеки детайл. За нас е важно да постигнете успех, а за тази цел, първото, от което се нуждаете е перфектно “лице”. Ние ще Ви го дадем!

Тайната на сайтът е, че не е просто сайт.

 

Той работи за Вас по много начини и ние ще Ви покажем как можете максимално да се възползвате от него. Освен всички останали явни ползи, които ще получите с един перфектно изработен сайт, Interaktivni ще Ви разкрие добри маркетингови практики в изложението и дизайна на сайтове, в зависимост от дейността им, за да подсигурим Вашия успех.

 

Доверете ни се, ние знаем как!

 

СЪЗДАВАНЕ НА МОБИЛНИ ПРИЛОЖЕНИЯ

App-ът или, мобилното приложение вече официално е неизменната дясна ръка на повечето фирмени сайтове, а често, много от тях постигат неизмерими резултати и самостоятелно.

 

Нуждата от мобилно приложение

Всички познаваме тендецията на използваното устройството, за интернет сърфиране. То отдавна не е компютърът или лаптопът.

В забързаното ежедневие, смартфоните са най-добрият приятел на човека и именно чрез тях, той набавя най-голям процент информация на денонощие.

Собствениците на фирми трябва да се водят по тази тенденция и да адаптират непрестанно бизнеса си.

 

Много фирми разчитат все повече и повече основно на своите мобилни приложения и това не е без причина. Ще използваме тази сентеция:

 

“Удобството за потребителя, носи успех за предприемача!”

Поръчайте си Успех!

 

Екипът ни от дизайнери и програмисти ще изработи прецизно сайтове и мобилни приложения, отговарящи на целите на бизнеса ви.

 

За перфектното представяне на бизнеса ви, доверете се на нас!