Interaktivni

Interaktivni

е бързо развиваща се иновативна рекламна агенция, която предлага проектиране, изграждане, позициониране на бизнеса както на българския така и на международния пазар.

Ние ще Ви помогнем за изграждането на вашия уеб сайт, за създаване на корпоративната Ви идентичност, SЕО оптимизация, цялостно изграждане на онлайн и офлайн маркетинг.

Доверете ни се, ние знаем как!

Свържи се с нас

Медиа купуване

Добрият бизнес не е успех, а само крачка към него. Бизнесът няма бъдеще ако потребителите не знаят за него. Истинският бизнес, разчита на добрата реклама. Interaktivni e тук, за да Ви помогне да се покажете пред света в най-добрата си форма.

А как се случва това - чрез медията!

 

Медията е мястото, където Вашата реклама ще работи за Вас. Interaktivni Ви предлага рекламно време в:

  • Телевизия;
  • Радио;
  • Кинореклама.

 

НО, за да работи една реклама във Ваша полза, тя трябва да бъде перфектно разработена. Това се постига със следните стъпки:

  • изготвяне на медийни стратегии;
  • оптимален избор на медия;
  • проучване на конкурентни активности;
  • анализи на целеви групи.

 

Ако Ви звучи прекалено сложно и трудоемко - няма място за притеснение, защото можете да разчитате на Interaktivni да изпълни цялата задача вместо Вас.

 

Това не е всичко.

 

Светът на рекламата е динамичен и се мени всяка секунда. Вие не сте длъжни да следите този процес - Interaktivni го прави вместо Вас. Това, което трябва да знаете е, че:

Все по-често стандартните динамични банери се заместват с видео реклама. Видео рекламата набира популярност в Google Adwords, Facebook и не само.
Няма нужда да споменаваме, че, за да е успешен и търсен, Вашият бизнес трябва да се движи в крак с тенденциите. Ето затова, Interaktivni Ви предлага:

Професионално заснемане на видео или обработка на готови видео материали.

Доверете се на Interaktivni, за да спечелите доверието на своите клиенти.