Interaktivni

Interaktivni

е бързо развиваща се иновативна рекламна агенция, която предлага проектиране, изграждане, позициониране на бизнеса както на българския така и на международния пазар.

Ние ще Ви помогнем за изграждането на вашия уеб сайт, за създаване на корпоративната Ви идентичност, SЕО оптимизация, цялостно изграждане на онлайн и офлайн маркетинг.

Доверете ни се, ние знаем как!

Свържи се с нас

Регистрация на фирма

Знаем, че регистрирането на фирма може да бъде труден процес, особено ако не сте запознати отблизо с цялата система и набор от документация. Interaktivni е тук, за да помогне. Не се отказвайте от мечтите си.

Адвокатите на Interaktivni ще Ви асистират за регистрирането на фирмата Ви. Ще направим справка в Търговския регистър и ще оформим всички правни документи, свързани с дейността и управлението на фирмата.

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ

След 25.05.2018 г. защитата на лични данни придобива нови измерения с влизането в сила на новия регламент на Европейския съюз - GDPR. Готов ли е бизнесът Ви за новите правила? Срещнете се с някой от нашите правни консултанти, за да сте в крак с актуалните изисквания и да избегнете колосалните глоби, достигащи до 20 млн. евро или 4% от годишния оборот на Вашата компания.

Interaktivni ще Ви съдейства с изготвянето на документацията и подготвяне на обучителен процес на служителите, съобразен с правните изисквания.

Разчитайте на нашите юристи - спестете време и пари.

Защита на търговска марка

Създавайки търговска марка, Вие автоматично усвоявате права върху нея, но и задължения да я предпазвате от чужди ползватели. В много случаи, подобна грешка в сигурността, може да бъде фатална за бъдещето на фирмата.

Подсигурете се!

Interaktivni-те адвокати ще проучат възможностите за протекция, които стоят пред Вашата търговска марка и ще Ви представят най-добрите практики с цел зашита на Вашия бизнес.