Interaktivni

Interaktivni

е бързо развиваща се иновативна рекламна агенция, която предлага проектиране, изграждане, позициониране на бизнеса както на българския така и на международния пазар.

Ние ще Ви помогнем за изграждането на вашия уеб сайт, за създаване на корпоративната Ви идентичност, SЕО оптимизация, цялостно изграждане на онлайн и офлайн маркетинг.

Доверете ни се, ние знаем как!

Свържи се с нас

Оптимизация за сайтове (SEO)

Челно място в Google

 

Маркетингът “от уста на уста” все още е сред най-ефективните, но ако търсим сигурни резултати, ни трябват много по-сигурни методи. Правилните методи оперират там, където потребителите прекарват най-много време - Интернет.

А сигурният метод е този, чрез който потребителите няма да срещнат трудности да те открият. Тази “мярка за сигурност”, маркетолозите наричат SEO, или “сигурен начин, нашите потребители да ни открият в първите редове на Google търсачката”.

 

През последните години оптимизацията на сайтове (Search Engine Optimization) се превърна в един от задължителните маркетингови елементи за успешен бизнес. Ние в Interaktivni знаем, че потребителите рядко достигат до втора или трета страница в търсенето на услуга. Ето затова, SEO оптимизация е задължителна за всеки фирмен сайт, който иска да остане на пазара.

 

Оптимизацията е съвкупен процес, който включва както вътрешна оптимизация по HTML кода на сайта, така и външна, свързана с дизайна на сайта и интернет връзките направени със социалните мрежи.

 

SEO експертите на Interaktivni ще помогнат Вашият сайт, блог или е-магазин да се позиционира на челни позиции при търсене в Google.